İSTANBUL / BEYKOZ - Beykoz Bilim ve Sanat Merkezi

tema açıklama

Öğrencilerimiz psikolojik danışmanımız Gözde Demir Ertuğrul tarafından Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ın Sosyal ve Finansal Liderlik Programı kapsamında 6 haftalık bir projeye dahil oldular.

5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Eğitim Programı

Programın Hedefleri;

5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı, Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından, uluslararası bir kuruluş olan Aflatoun International iş birliğiyle uygulanmaktadır. Program ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, finansal okuryazarlık ve sosyal girişimcilik bilgi ve becerilerinin, aktif öğrenme yöntemleri kullanılarak kazandırılması hedeflenmektedir. Her eğitsel tema için davetli konu alanı uzmanları ile bir akşam gerçekleştirilen “Uzman Buluşmaları’na (webinarlara)” Gözde Demir Ertuğrul tarafından velilerimiz de webinarlara davet edilmişlerdir. Eğitim programı boyunca aşağıdaki konular çalışılmıştır:

Kişisel Anlayış ve Keşif

Haklar ve Sorumluluklar